söndag 2 december 2012

Söndag

Hej, såg julkalendern igår den verkar ju kulig, vi hade allmän myslördagkväll här hemma med godis o chips, och film Bjarne jobbade så det var bara jag och tjejerna.
 
Under veckan beställde Bjarne en tvillingbox till tjejernas rum, den var vi och hämtade igår, men fan det är ju inte bara bara att koppla in nåt sånt, det ska ju sättas på nya huvuden på parabolen dra ny kabel utifrån den och ja det verkade bara krångligt, men han brukar ju klara det mesta så han gör väl detta oxå ( Bjarne alltså) ska iallafall bli bra när de kan se på vad de vill när de vill fast på deras rum, så kan vi se på vad vi vill. Köpte även lite dekoration till adventsljusstaken, i år fick det bli nötter och godis, bild kommer nån dag.
 
Idag söndag blev det en tur till stan då det är skyltsöndag, syrran var också med, kikade mest bara runt, och tog en fika på nordells. Kallt som attans var det, Bjarne lär nog frysa inatt när han går ronderna som är ute.
Imorgon börjar jag 7 och eftersom Bjarne slutar 6 så kör jag Allis till dagis före mitt jobb, hugaligen va trött hon kommer att va, inte alls van att gå upp hon inte, men det är ju bara imorgon
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar