torsdag 12 april 2012

Säfsen

Ett inlägg som jag skrev i Säfsen har inte blivit publicerat, var ju lite dålig uppkoppling där så det är nog orsaken, uppdaterar nu ist.
Vi åkte i måndags och när vi kom fram var det framdukat fläskfilé gryta och klyftpotatis, vädret var sådär men vi klädde på oss efter maten och åkte iväg till en vildmarksbana och lekte lite, lägger upp bilder från iPhonen sen.
På kvällen intogs lite vin och vi spelade sällskapsspel, min svärmor fyllde år så vi grattade henne.
Tisdag och vädergudarna var forfarande inte med oss, men vi trotsade rusket och gick en skogstur till ett ställe och grillade korv, vid 17 tiden hade vi hyrt en badtunna, de hade renoverat ett stall så där fanns omklädningsrum med dusch o bastu och innan man kom ut till tunnorna fanns en stor bar, där man kunde beställa något gott att avnjuta i badtunnan. Vattnet var tyvärr alldeles för varmt först för Allis (41grader), vi fick ha i lite kallvatten för att hon skulle orka vara med.
Onsdagens blogg inlägg blev ju publicerat så det skriver jag inget om.
Idag torsdag for vi hem till Värmland och det är gött att vara på minisemester men det är gött att komma hem oxå. Förutom att bilresan kanske inte alltid blir som man tänkt sig, Allis blev åksjuk och spydde ner hela sig och bilbarnstolen, hugaligen det var inge trevligt.
Ledig imorrn med sen jobb i helgen.
Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar